Relatietherapie.

 
Wat is het doel van Relatietherapie? 

Vaak denkt men bij relatietherapie direct aan een relatie met je partner of je familie.
Relatietherapie gaat veel verder dan dat het gaat naar de basis, behoeften, verlangens om de relatie met jezelf te versterken en dus ook met je omgeving. 

 
Waarom Relatietherapie? 

Het ''waarom'' is per persoon verschillend, voor de één is er twijfel over de diepgang van de relatie, voor de ander kan het betekenen dat er meer behoefte is diepgang, intimiteit (of onvrede op seksueel gebied) of heeft het met verwachtingen te maken. Voor een ander kan het te maken hebben met een instabiele familieband wat onprettig aanvoelt.  Het klinkt mogelijk overbodig maar bij Relatietherapie worden ook de persoonlijke grenzen onder de loep genomen om te weten wat wenselijk is en wat niet. 

Wat kunt u verwachten van Relatietherapie: 
Middels onze toegepaste Relatietherapie wordt er gewerkt aan een sterke basis, een fundament om stabiliteit in uw leven te creëren, hierbij wordt er gewerkt met diverse onderdelen.


- omgevingsfactoren (Partner, familie)

- Stressfactoren ( wat geeft u stress en hoe kunt u ruimte maken voor ontspanning?)

 

De basis van elke vorm van therapie is terug gaan naar de basis, wat zit er in de basis niet goed, waardoor u onvrede ervaart? Wat kunt u veranderen?
Uit ervaring weten we dat er bij het doorbreken van patronen vaan moed nodig is, om voor ééns en altijd een andere weg in te slaan om de relatie met u zelf en uw omgeving te veranderen.

 

In de praktijk wordt zowel een individueel traject aangeboden als een traject waarin uw partner en eventueel uw naaste dierbaren kunnen worden betrokken.


Wij adviseren u daarom ook om even vrijblijvend te bellen voor meer informatie.
Iedere situatie is anders en daarom is het vinden van de juiste balans van bepalend belang.