Pijnklachten verminderen.

Hoe kom ik van mijn klachten af?

Pijn ontstaat niet zomaar:

Pijnklachten hebben in de meeste gevallen een sterk verband met onze interne persoon. Hoe voelen we ons van binnen? Wat blokkeert er of wat willen de lichamelijke klachten ons duidelijk maken.. Het klinkt opmerkelijk maar er is een duidelijk verband tussen de lichamelijke balans en ons emotionele welzijn, hoe voelen we ons van binnen? 

Het signaleren van pijnklachten:
Voor de één kan nachtmerries, slecht slapen of gedachten uit het verleden een signaal zijn dat er onverwerkte emoties (angsten, agressie, depressieve klachten) in uw  '' systeem '' zitten.

Voor de ander kan ''koopgedrag''  het overmatig gaan eten, nuttigen van alcohol,drugs, sigaretten of koopverslaving een sterk signaal zijn dat er onvrede zit in uw '' systeem '' maar dat u niet weet hoe u dit anders kan aanpakken om meer rust te ervaren.

In mijn praktijk werken we met diverse therapievormen om de kern van pijnklachten te onderzoeken en daardoor ook de pijnklachten verminderen.. 
U kunt hierbij denken aan magnetiseren van het pijngebied. Met magnetiseren bedoelen we het verlichten van pijn door energie te sturen naar het pijngebied door middel van handoplegging. 
Dit vindt plaats door middel van geleidingsoefeningen. 

Wilt u meer informatie over de mogelijke therapievormen met betrekking tot  pijnbestrijding?

Klik dan op onderstaande knop.