Over Sebastian Box


Geluk zit in eenvoud,                                   ''Blijf daarom in alles wat je doet bij jezelf''

Mijn oorsprong ligt in India, waar ik ben geboren, op jonge leeftijd ben ik in een weeshuis terecht gekomen omdat mijn biologische ouders niet voor mij konden zorgen. Vervolgens ben ik geadopteerd en groeide ik op in een Brabantse familie samen met mijn adoptie zus en broer.

Al op jonge leeftijd ben ik erachter gekomen dat ik dingen kon waarnemen die voor een ander niet zichtbaar of voelbaar waren. Ik voelde vaak dingen aan, waardoor ik mensen ook verder kon helpen, vaak zonder dat ik mij daar bewust van was.

 

Nadat ik mijn Academische opleiding had afgerond ben ik gestart als therapeut coach in mijn eigen praktijk waarin ik mensen kan helpen die in het dagelijks leven vastlopen (een last ervaren) in denkpatronen, gevoelens, trauma's die nog dagelijks sterk voelbaar zijn. Of misschien moeite hebben om zichzelf kwetsbaar op te stellen tegenover dierbaren en te delen wat ze werkelijk voelen of juist willen bereiken in het leven.

Het is voor mij dagelijks een eer om mensen inzicht te mogen geven in hun gedrag, gevoelens en handelen. Het mooiste geschenk is natuurlijk dat ik er zelf ook nog dagelijks veel van kan leren, het gaat immers om de verbinding in therapeutisch contact. Als je de klik kunt maken met je cliënt, mensen met respect kunt en wilt behandelen, naar eer en geweten een pad uitstippelt dan kan dat alleen maar bijdragen aan het herstelproces van diegene die ik mag ondersteunen in mijn praktijk.


In de praktijk staan het bieden van kwaliteit en het bieden van de juiste hulp centraal.
Daarom wordt er altijd eerst gekeken naar de behoeften per persoon.
De therapievorm wordt dus volledig afgestemd op de behoefte van de persoon zelf. 


Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de contactpagina.
Bel of mail mij vrijblijvend voor meer informatie.